Projecten

Stoffering

Een meubel is meer dan een gebruiksvoorwerp. U bent er aan gehecht omdat pasvorm, design of stoffering u aanspreekt. Of het meubel is antiek, heeft een traditie binnen de familie. En dan komt de dag dat de slijtage te opvallend wordt. Tijd om de stoffeerder erbij te halen!

Kies een categorie en bekijk onze projecten:

Antiek

Project 44

Antiek

Design

Project 46

Design

Kussens

Er zijn veel verschillende soorten kussens. Hiermee kunt u een meubelstuk mooier maken of zorgen dat het prettiger zit. Sommige kussens maken een integraal onderdeel uit van het zitmeubel.
Bij kussen stoffering kunt u denken aan:

  • Uw boot, caravan, tuinstoelen, fauteuils, bankje waar een kussen van stuk is en die u opnieuw wilt laten stofferen.
  • Uw sierkussens in dezelfde stof als uw overgordijnen, of in dezelfde stof als uw net gestoffeerde fauteuil of bankje.
  • Voor het heropvullen van kussens met losse vulling of met een mousse op maat kunt u ook bij ons terecht.

Project 52

Kussens

Leder

Een zijn verschillende soorten meubelstoffering. Herbekleding met echt leder is daar één van. Natuurlijke aniline-leder, gecorrigeerde leders, hair on hide… deze type huiden zijn allemaal verkrijgbaar via Take a seat.

Op maat

Voor diverse bedrijven als interieurarchitecten, winkels en kantoorinrichters verzorgen wij stoffering van projectmeubelen. Of het nu om een nieuw ontwerp gaat of seriewerk.

Project 34

Op maat

Vintage

Denkt u eens aan uw authentiek vintage stoeltje of bankje, of die prachtige stoel van Pastoe, of uw bankje van Dokka Möbler, waar hoog nodig toch een nieuwe stof op moet. Of bent u gehecht aan een meubelstuk door emotionele waarden, wij kunnen het altijd weer geheel naar uw wens maken.

Project 49

Vintage